Най-щастливите първокланици тази година прекрачиха прага на новото държавно училище

...
 Най-щастливите първокланици тази година прекрачиха прага на новото държавно училище
Коментари Харесай

Скандалното сиропиталище Коджакафалията се превърна в най-красивото училище у нас

 Най-щастливите първокланици тази година прекрачиха прага на новото държавно учебно заведение в Бургас -  " Александър Георгиев Коджакафалията ". Само преди няколко години това беше дом за деца, който беше прочут с непрекъснати проблеми с децата, в това число имаше и скандал, в който едно от девойките беше снимано в порно филм. 

Днес грозното сиропиталище е най-красивото учебно заведение у нас. След повсеместен ремонт учебното заведение приема първокласници в стаи, все едно са вкъщи си. Снимките и репортажа от учебното заведение са оповестени в уеб страницата e-burgas.com.  

200 деца от предучилищна възраст, първи и пети клас, облечени в униформите на учебното заведение с герба на " Коджакафалията ", прекрачиха прага на новото школо. 



На фотосите, оповестени в уеб страницата, се вижда, че стаите са китни и светли, а по коридорите има скулптури, цветя и меки фотьойлчета. 

В коридорите са инсталирани шкафчета, в които учениците ще могат да оставят учебниците и помагалата, които употребяват в учебно заведение и по този начин няма да им се постанова всеки ден да носят тежките раници. Шкафчетата към този момент са надписани с имената на децата, които ще получат ключ за тях. В стаите пък има проектори, които ще прожектират просветителни филмчета на учениците. Всяка стая е обзаведена по друг метод, съгласно просветителната стратегия, написа още бургаският уебсайт.

В двора са построени нови спортни площадки и озеленяване. Училището е обвързвано посредством топла връзка със постройката на Френската и Математическата гимназия.

Вижте фотосите - такова учебно заведение у нас няма. 





      
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР